Personskydd

Personskydd kan bestå av antingen små portabla enheter som detekterar lämpliga gaser eller fasta installationer med eller utan centralenhet.

FAB detect AB levererar enklare portabla instrument med 1-4 sensorer och batteritid som täcker en arbetsdag. En vanlig kombination är en detektor för 4 gaser ( H2S, CO, O2 och LEL% ) denna lämpar sig för arbete i slutna utrymmen, allmän industri, avloppsarbete, räddningsarbete osv.

Även för mer ovanliga gaser, t.ex. arsin, fosfin NOx etc kan vi leverera portabla sensorer för personskydd.

I miljöer som laboratorier, renrum, industri, sjukhus osv. har vi lång erfarenhet av fasta installationer med detektorer, centralenheter, och aktuatorer (ljud/ljus/gasavstängning).

Vi kan leverera systemlösningar från det minsta med 1-4 sensorer och en liten central (tex. Syrevakt) till system med över 100 sensorer och avancerad styrning av ventilation, utrymning avstängningar av maskiner och gaser.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.