Vi söker en kalibreringstekniker - Klicka här!


Kalibreringstekniker

Vi söker dig som har erfarenhet av kalibrering, svagströmsinstallationer och signalbehandling. Arbetet kräver stor noggrannhet då vi arbetar med säkerhetssystem och flexibilitet då den ena arbetsdagen inte kommer att vara den andra lik. God teknisk förståelse och nyfikenhet är nödvändiga egenskaper för att kunna tillgodogöra sig alla nya situationer och system. För att kunna kommunicera med en del kunder och leverantörer krävs det goda kunskaper i engelska. Körkort är en nödvändighet och el-behörighet är meriterande. Arbetet innebär en hel del resande i perioder.

FAB detect AB hjälper kunder inom vitt skilda industrier med gasdetekteringslösningar, både med fasta installationer och med bärbara instrument. Vi levererar till verkstäder och tung industri likaväl som till avancerad forskning på universitet.

Arbetet som kalibreringstekniker kommer delvis att bedrivas i vår lokal på Värmdö men även ute hos våra kunder som befinner sig i hela Norden men huvudsakligen i Sverige. På Värmdö kommer arbetet att handla om kalibrering och reparation av inskickade instrument och förberedelser för installationer ute hos kund. På fältet är det huvudsakligen kalibreringar och justeringar av fast monterade detektorer men även utbyggnader och nyinstallationer. I många fall behöver detektorer och PLC programmeras för att utföra de önskvärda aktionerna vid larm.

Du som tekniker är ansiktet utåt mot våra kunder så det är mycket viktigt att kunna uppträda professionellt i många olika miljöer. FAB detect är ett litet men växande företag där alla medarbetare måste tänka på nya möjligheter till affärer och det gäller i hög grad en tekniker som har mycket kontakt med kunder.

Du är välkommen att kontakta oss via mail:

jonas@fabdetect.se eller telefon: 08-562 033 40